Zpět na blog

STARÝ A NOVÝ

Bylo to někdy v červnu 2016, kdy jsem se rozhodla založit si blog na bloggeru, cíl byl jednoduchý - denník z cest online. Jenže pak jsem to změnila. Prostě jsem se nechtěla ubírat o čas sezením před počítačem a ne internet byl vždy přívětivý. Vznikly tak tři příspěvky, které jsem tu přepsala. Další píšu teď díky fotkám a poznámkách z mých skicáků doma a usrkávám horké kafe, chci si to totiž pamatovat a taky se o to s Vámi podělit. Jenom cesta je cíl a dál v ní pokračuju. Tak jsem sama zvědavá, kolik toho napíšu, že jo B-). POJĎME NA TO:

25. 6. 2016
Dnes přišel den, kdy jsem se rozhodla založit si blog. Jen tak a proč ne...a asi taky proto, že za chvíli vyjíždím na cestu po Asii a absolutně netuším, co mě čeká...a abych měla momenty pozastavení a prostor pro rekapitualci mých myšlenek. I cesta je cíl a věřím, že na ní najdu hodně inspirace. A ano obdivuju lidi, kteří píší blog a jsou naprosto upřimní a otevření, tím, že se přirozeně chráním, tak otázka je, zda je to pro mě...jak autentické psaní bude, jaká bude moje brzda nebo noha na plynu. Bude to můj zápisník..takový o ART and TRAVEL a INTERESTING PEOPLE to meet. To je, co mě vystihuje, co mám ráda a čím se obklopuju. Jednoduše. Myslím si, že se budu vyhýbat všem motivačním kecům..typu:

  „Musíte opustit svou komfortní zónu, aby se staly magické věci." No, ale mohlo by to tak být!:-)

Takže moje plánová trasa je Praha - Phuket - Kuala Lumpur. Vysněný Perhentian Island a jeho podmořský svět, pak zpět do Kuala Lumpur a objevovat zeleň v Langkawi. Pojedu potom do Indonézie na Bali a pak zpět do Thajska.

Bali bejbe...konečně! Představuji si ho jako ideální destinaci. Prý místo,„kde si všichni single užívají života a pak jsou z toho ještě víc dojebaní..." Tuto větu jsem chtěla smazat, ale nechám ji tu. Slyšela jsem ji tento týden, díky za ni, Blanko. Já si Bali představuju velmi barvitě a už se moc těším, naladilo mě také shlédnutí filmu Jíst, meditovat, milovat, jj jaké cliché. Držte mi palce a slibuju, že budu hodně kreslit!