Zpět na blog

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

TECHNIKY - MALBA 

  • Čím maluješ?

Obrazy maluji akrylem a sprejem na plátno vše v profesionální kvalitě. Díla jsou lakována matným či lesklým lakem k uchování stálosti barev a vlivu okolního prostředí.

  • Čím kreslíš?

Kreslím buď čínským inkoustem nebo pigmentovým inkoustem z Japonska. Podkladový papír se liší, jedná se však o premium kvalitu např. značky italského výrobce Fabriano, německého Hahnemuhle, papír z Velkých Losin, kaligrafický papír, který jsem si dovezla z Asie.

  • Jak převážíš obrazy z ateliéru z Bali?

Obrazy na Bali sejmu z rámu a pak znovu rámuji v Česku. Dopravuju je letecky. 

                                                                                          
 

KRESBY A TISKY

  • Jak vznikají tvé tisky?

Tisky jsou provedeny v nadstandartní kvalitě archivním inkoustem digitálním tiskem se zárukou sto let na archivním papíře.
Gramáže papíru jsou uváděny individuálně. 

RÁMOVÁNÍ

  • TISKY

Tisky zasílám v papírovém tubusu nebo kartonové obálce, záleží na gramáži tisku a velikosti objednávky. Myslím si, že Váš vkus, co se týká rámu je Váš a nechci Vás o něj připravit, navíc neznám Váš interiér. Velikosti papíru tisků odpovídají běžně dostupným rámům, pokud chcete dílo rámované - nabízím tuto službu.

  • ORIGINÁLNÍ KRESBY

Avšak originální kresby dodávám v rámu a vybírám ho podle pocitu, pokud Vám nebude sedět, můžeme se opět domluvit,chtěla bych Vám ušetřit čas a dodat finální podobu originální kresby, rám vybírám velmi neutrální, oblíbený je pro mě bílý, nelimituje totiž obraz. Mám nově i rámy z teakového dřeva z Bali.

  • Máš kamenný obchod?

Kamenný obchod nemám,mám ateliér, do kterého Vás velmi ráda pozvu, nachází se kousek od Rožnova pod Radhostěm.
Napište mi. Pokud Vás zajímá ateliér na Bali, napište mi také.

  • Maluješ na zakázku?

Ne, na zakázku nemaluji.

  • Co děláš na zakázku?

Mám velmi blízký vztah k mým klientům, protože mám pocit, že tvorba je velmi osobní záležitost a jsem otevřená kvalitním spoluprácím,
což znamená, že obě strany musí být přesvědčeny, že je to správné a užitečné. Neváhejte mě oslovit, jsem otevřená novým podnětům. 
Mám zkušenost s ilustrací, grafikou, návrhem interiéru, psaní textů a celkově kreativních činností apod.

Objevujte více: